Hissar Gävle

RING OSS - 026-222 92 60

Hisservice

Vi erbjuder hisservice i Gävle

Vi erbjuder service av hissar i Gävle. Att ge regelbunden service och smörjning av hissarna, kostar mindre än en hiss med akuta problem. Vid akuta problem behöver vi byta ut delarna i en större omfattning än om vi istället servat hissarna på regelbunden basis. Hisservice kostar er mindre i längden och vi kan se till att hissarna är säkra och fungerar obehindrat.

Serviceberedskap av hissar

Vi kan även erbjuda beredskap för service av hissar i Gävle om det plötsligt skulle uppstå ett problem. Det innebär att om något skulle hända, kommer vi ut och hjälper er att åtgärda problemen.

Vår långa erfarenhet och breda kunskap gör att vi kan anpassa tiden det tar för oss att serva er hiss efter de krav och önskemål ni har. Med god planering och kommunikation kan vi arbeta effektivt och minimera den tid då hissen måste vara avstängd för service och reparation.

Oberoende totalleverantör för hissar

Vårt företag är inte knutet till något specifikt varumärke, leverantör eller tillverkare vilket gör oss fria när det kommer till att föreslå bästa tänkvärda lösning vad gäller reservdelar till era hissar. Vi har en god förståelse för att våra kunder är beroende av väl fungerande hissar och strävar alltid efter att minimera avstängningstiden för service- och reparationsarbeten. 

Kontakta oss redan idag och anlita ett pålitligt företag för service av era hissar i Gävle!

Hissbyggarna TGS AB


Lötängsgatan 13
803 01 Gävle

026-222 92 60

[javascript protected email address]

556902-0786


Hissmodernisering

Hisservice


logo-image

Om Oss

Hissbyggarna hjälper er med allt från service, drift, ombyggnation, nybyggnation och beredskap.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Hissbyggarna TGS AB

Org nr: 556902-0786
Lötängsgatan 13
803 01 Gävle
Tel: 026-222 92 60

Hitta hit